Naar Bangkok

9 januari 2018 - Bangkok, Thailand

Vanmorgen werden we opgehaald om naar het vliegveld te gaan. De hele riedel aan controles weer doorlopen.Wat een narrig volk daar op het vliegveld.Op het onfatsoenlijke af.Schijnt met gezag te maken te hebben. Terwijl we juist een zo vriendelijke en behulpzame indruk van de Canbotjanen hadden gekregen.Maar goed ,we zijn gewogen en niet te licht bevonden om in het vliegtuig naar Bangkok te gaan.Dat was met een uurtje gepiept.Letterlijk ook , want soms hoorden we geluiden waarvan we dachten ..klopt dit wel?

We zijn goed geland gelukkig en we werden opgehaald door een Nederlands talige agent van het reisbureau die tevens ons aanspreekpunt is.Veel informatie gekregen en tevens alle toegangsbewijzen ect. Vanavond met de TukTuk naar Khao San Street.Dat  Is de straat waar Alle culturen samenkomen,je kunt het zo gek niet bedenken moet je gezien hebben als je hier bent.Lekker bordje met noedels en groente gegeten .Kost werkelijk bijna niks. Omgerekend inclusief een flesje water 1.20 Euro pp.

We hebben onze ogen uitgekeken.Kom je een hele kar met insekten tegen die zijn geroosterd of zoiets.In ieder geval wordt het voor een lekkernij aangeprezen.Nou mij niet gezien.Peet had nog enig ambitie maar heb haar er van kunnen overtuigen dat onze maag en darmstelsel dat niet aankan..Met de Tuk Tuk weer richting hotel.Vrolijke chauffeur die met gang door de Bangkokse straten sjeeste.Onderweg dikke lol.Wij het zweet op de rug.Even wennen zeg maar! Kortom een enerverende dag!

Foto's uploaden lukt nu niet ivm sloom internet😕

9 Reacties

 1. Geesje Zieleman:
  9 januari 2018
  Heerlijk zo met jullie meegenieten....
  Veel plezier !!!
 2. Dita:
  9 januari 2018
  Geweldig om jullie in zo’n andere omgeving te zien! Veel plezier samen!
 3. Carola:
  9 januari 2018
  Wat een ervaringen weer! Iedere dag weer leuk om jullie verslag weer te lezen.
 4. Jacob bijl:
  9 januari 2018
  Mooi vervolgverhaal.
 5. Mar en Ton:
  9 januari 2018
  Spannend,we blijven jullie volgen
  Gr mar en Ton
 6. Lids phillipsomn:
  10 januari 2018
  Prachtige foto,s sturen jullie !!
  Gaat alles naar wens??
  Genieten jullie maar !!
  Lieve groeten. Lida
 7. Geertje:
  10 januari 2018
  Mooie belevenissen, geweldig op of in de tuk tuk..kalm an met die uitheemse insekten, al dan niet geroosterd, lekkernij voor mensen daar...liefs uit Heemse
 8. Aly:
  10 januari 2018
  Wat een belevenis. Prachtige foto's.
  Wat een stoere dames.
  Geniet er maar van.
  Gr. Aly
 9. J boertien:
  11 januari 2018
  wat fijn dat we je zo kunnen volgen .veel plezier en groetjes !!